Beach Rugby

Heb je zin in een sportieve workshop, lekker buiten een beetje ravotten in de buitenlucht? Actief Events heeft een speciale Workshop Beach Rugby (strandrugby) in het Kustgebied, om de conditie van je vrienden en vriendinnen een beetje op te krikken! Weet je al hoe een rugby tackel gemaakt wordt? Wat gebeurt er met een penalty of een scrum? Kom dat ervaren met de clinic RUGBY!

Onder leiding van ervaren professionals worden de basisbeginselen van het rugby behandeld. Niet alleen leer je hoe je met die rare balvorm moet omgaan maar leren we je ook hoe je de tegenpartij een loer draait! Ook belangrijk! Maar het belangrijkste waar het bij rugby om draait is TEAMWORK natuurlijk. Rugby is voor iedereen, jong en oud genieten van al de verschillende trainingsvormen. Uiteindelijk werk je naar het eindspel toe dat flagrugby heet, hierbij is natuurlijk geen contact zodat iedereen mee kan doen!

Bespreek je clinic met onze professionele medewerkers! Dit sportieve avontuur is uitstekend geschikt voor die gezellige en hilarische middag met je vrienden of vriendinnen. Zin in een stevige lunch na afloop? Overal is een mouw aan te passen. Veel plezier!

Inclusief:
- 1 consumptie
- Enthousiaste begeleiding
- Teambuilding
- Prijs voor het beste team

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Holland Tour Guides aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen