Beach krans maken

Kom ook zo’n mooie beach krans maken en neem een klein stukje Scheveningen mee naar huis! Van een saaie strokrans maken we tijdens deze workshop een prachtige beach krans. We gebruiken hiervoor zo veel mogelijk natuurlijke materialen. De basis van de krans is jute. Een materiaal dat sterk en soepel is en er heel natuurlijk uitziet. Jute is daarom heel geschikt om een goede basis te leggen.

Beach krans maken met de mooiste materialen
Als de basis gelegd is, begint het leukste gedeelte van de workshop: Het decoreren van de krans. Met schelpen, hout, zaden, lint en wol maakt u een prachtige beach krans. Het lint en wol is er in diverse kleuren. Van uitbundig tot basic, voor ieder wat wils.

U wordt ontvangen door onze enthousiaste workshopbegeleidster in een strandpaviljoen in Scheveningen.

De werktafels staan voor u klaar, zodat u gelijk aan de slag kunt. De tafel ligt vol met natuurlijke materialen waar u gebruik van kunt maken. Uiteraard liggen er een aantal voorbeeld kransen op tafel om alvast wat ideeën op te doen.

Na een korte uitleg over de gereedschappen en materialen die we gebruiken, is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Onze workshop begeleiding helpt u graag als u wat hulp kunt gebruiken.

Aan het einde van de workshop, heeft iedereen een heel leuk aandenken aan een geslaagd uitje op het strand van Scheveningen! Een prachtige deco krans voor op de deur, slaapkamer of tuinhuis.

Deze workshop is heel geschikt voor een vrijgezellenfeestje, als onderdeel van een bedrijfsuitje Scheveningen. Combineer deze workshop met een diner of barbecue aan het strand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Te boeken: van maart t/m oktober

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen