Beach Games + BBQ

Beach games, zijn leuke strand activiteiten en spelletjes op het strand van Scheveningen. Ga samen met uw collega’s de competitie aan en ontdek welk team deze uitdaging gaat winnen! Onze beach games bestaan uit verschillende spel onderdelen. Fun en teambuilding zijn de hoofd ingrediënten van deze strand activiteit.

U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Als de teamindeling is gemaakt, is het game on! Samen met uw teamgenoten gaat u de strijd aan met de andere teams.

We spelen 6 verschillende beach games
Er worden zes verschillende onderdelen gespeeld. De strand activiteiten die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Labyrinth, Robin Hood, Vliegend tapijt, Puzzle Game, Frame Walk, Building blocks, Big foot, Katapult Catch en het hilarische Bumper ball.

De spellen zijn divers: Van behendigheid en snelheid tot puzzelen en evenwicht.

De opdrachten moeten binnen een bepaalde tijd zo goed mogelijk worden volbracht.

Samenwerken en communiceren is van groot belang tijdens het spelen van beach games. Maar vergeet ook de taakverdeling niet.

Benut de sterkste eigenschappen van al uw teamleden. Samen bereikt u de beste resultaten.

Het team met de meeste punten of de snelste tijd wint het onderdeel. Uiteindelijk is het de bedoeling om zo veel mogelijk onderdelen te winnen en deze beach competitie te winnen.

Kosten vanaf € 34,50 pp bij minimaal 50 deelnemers. (10-19 p a € 39,50 pp, 20-49 p a € 37,00 pp, prijzen zijn exclusief BTW)

Beach games zorgen voor een goede onderlinge band tussen de deelnemers. Ze zijn geschikt voor zowel man als vrouw van alle leeftijden.

Dus bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje Scheveningen? Dan zijn deze strand spellen zeker een aanrader!

Te boeken: van maart t/m oktober.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen