BBQ voor anker

Van gewone BBQ tot Masterclass op de Big Green Egg, bij ons aan boord kan het allemaal! Een evenement wat uitermate geschikt is om kort van te voren te boeken voor zakelijke doeleinden, het vieren van een verjaardag of een uniek samenzijn met uw vrienden en/of familie.

Het avontuur
U wordt om 17.30 uur gastvrij ontvangen door de crew van zeilschip Hollandsch Diep. Om 18.00 uur kiezen wij het ruime sop en gaat de kapitein op zoek naar een mooie plaats om voor anker te gaan. Rond 18.30 uur ontsteken we de barbecue en kunt u heerlijk genieten van diverse soorten vlees, sauzen en salades.Rond 21.00 uur zeilen wij weer richting de haven van Hellevoetsluis waar wij rond 21.30 uur weer aanmeren.

Deze prijs is all-inclusive, dus inclusief:
- Borrelhapjes bij ontvangst
- Koffie, thee, sap, frisdrank, bier, wijn en rosé (gedurende de hele tocht)
- Stokbrood met kruidenboter
- Diverse soorten vlees van de keurslager
- Heerlijke sauzen en verse salades
- Scheepshuur en 3 bemanningsleden
- BTW is ook inbegrepen

Extra optie
Wilt u een Masterclass Big Green Egg volgen voor u en uw gezelschap, stuur ons een bericht en we vertellen u er alles over. Ziet u het voor u? Aan boord van een schitterend schip, alles binnen handbereik, hapje, drankje en tegelijkertijd alle mysteries en vele mogelijkheden onthuld over The Big Green Egg met uw eigen professionele privé kok.

De prijs
Bij 25 t/m 45 personen: € 89,- p.p.
Is uw gezelschap kleiner dan 25 personen vraag dan een offerte aan. Houdt u alvast rekening met het starttarief van € 1395,- incl. BTW waarin scheepshuur, brandstof en 3 bemanningsleden zijn verwerkt.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Zeilschip Hollandsch Diep aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen