Batavia's Moordzaak

Grote stress op het politiebureau van Lelystad! Na een moord in het gebied Batavia is het onderzoek helemaal vastgelopen. Diverse rechercheurs hebben zich al over de zaak gebogen maar na het verdwijnen van een aantal bewijsstukken ziet de hoofdcommissaris het niet meer zitten. Zo is onder andere naast het moordwapen ook het dossier op mysterische wijze verdwenen. Zonder moordwapen en dossier kan de geplande rechtszaak geen doorgang vinden en blijft de dader vrij rondlopen.

Alle hoop is op jullie gevestigd en de opdracht klinkt eenvoudig; ontcijfer zo snel mogelijk de naam van de dader en vind vervolgens het moordwapen. Gelukkig heeft de dader een aantal sporen in de stad achtergelaten waar jullie mee aan de slag kunnen, al komt er aardig wat kennis bij kijken om deze sporen te begrijpen.

Het team dat deze sporen begrijpt, de naam van de dader weet te achterhalen en uiteindelijk het moordwapen vind, is de winnaar van het moordspel. Maar let op: de concurrentie tussen de diverse rechercheteams is hoog!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Bataviawerf aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen