Batavia's Goudjacht

Batavia’s Goudjacht is een spectaculair activiteitenprogramma op een te gekke locatie! In verschillende teams wordt er gestreden om de hoofdprijs, een grote goudklomp! Aan het begin van het spel krijgt ieder team een aantal goudklompjes waarmee men opdrachten kan kopen. Indien een opdracht geheel of gedeeltelijk goed uitgevoerd wordt, verdient het team daarmee extra goudklompjes. Het team dat uiteindelijk de meeste goudklompjes heeft, wint daarmee het handelsspel.

De deelnemers worden ontvangen met een kopje koffie of thee in één van de sfeervolle zalen. Tijdens de ontvangst worden de teams samengesteld en wordt er een team captain aangesteld. Zodra alle captains zijn aangewezen begint met een ludieke opdracht de spannende strijd om te bepalen welk team als eerste een opdracht mag kopen.
De teams kunnen zelf de activiteiten inkopen met het startkapitaal aan goud wat ze bij de start ontvangen hebben. Een moeilijke opdracht kost wat meer, maar levert daarentegen ook meer op. Een makkelijkere opdracht kost minder, maar kan ook sneller uitgevoerd worden. Welke tactische beslissingen zullen de teams nemen?
Doordat de teams zelf kunnen kiezen uit de activiteiten komt er voor ieder wat wils voorbij. Iedereen kan dus zijn of haar stempel op de dag drukken. Voor de mensen die minder actief zijn krijgt elk team een Quiz mee tijdens de activiteiten. Deze quiz bestaat uit een 30-tal leuke raadsels en wetenswaardigheden over de werf. Elk goede antwoord levert goud op!

Activiteiten die binnen het programma vallen zijn:
Boogschieten, vat water halen, klimmen naar het nest, scheepsonderhoud, specerijen raden, knopen, zeemanslied maken, navigeren met een kompas, 3D-puzzel en de mega tangram.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Bataviawerf aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen