Ballonvaart

Weer eens wat anders dan uit eten, bowlen of een feestje op kantoor: een gezellige ballonvaart met uw collega’s! Kies ook voor zo’n origineel bedrijfsuitje of bij u in de omgeving. Ballonteam Wessel helpt u graag een personeelsuitje te organiseren. Maak gebruik van onze unieke arrangementen voor plezier voor het hele team.

Gezellig samen de lucht in
Een luchtballonvaart bij Ballonteam Wessel is meer dan een ballonvlucht alleen. Omdat we zoveel passie voor het ballonvaren hebben, zorgen we er te allen tijde voor dat uw vaart evengoed een prachtige ervaring is. Het hele jaar door, zowel in de zomer als in de winter, kunt u bij ons terecht voor een tocht bij zonsopgang of zonsondergang. Onze ballonnen bieden ruimte aan maximaal 10 passagiers, zodat u constant geniet van persoonlijke aandacht en een uitstekend uitzicht. Zo ervaart u samen met uw collega’s op een unieke manier het Nederlandse landschap. Perfect als origineel bedrijfsuitje!

Bovendien bieden we u naast de standaard ballonvaart keuze uit een aantal unieke concepten. Bij een vlucht ’s ochtends kunt u gebruik maken van het Ballon & Ontbijt arrangement. Ballon & Diner is daarvan het equivalent bij zonsondergang. Daarbij kunt u ons een picknick laten verzorgen voor u en uw medepassagiers. Wij zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes, zodat u zich nergens meer om hoeft te bekommeren.

Wij staan voor u klaar
Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren? Kom dan zeker naar Ballonteam Wessel in Gelderland voor een mooie ballonvaart. Dit kan in onze luchtballonnen, maar eveneens in uw eigen als u hierover beschikt. Een geslaagd personeelsuitje is gegarandeerd.

Meer weten? U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of als u vragen heeft. Bereik ons snel en eenvoudig door te bellen naar 085-8889843 of door het contactformulier in te vullen. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder, ook ’s avonds en in het weekend!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Ballonteam Wessel aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen