Ballonvaart incl diner

Ballonvaren en na de tijd heerlijk dineren bij Stegeman in Laren. U vertrekt vanaf het landelijk gelegen Laren Gelderland.

Ballonvaren in Laren met BAS Ballonvaarten is een ware belevenis. Laren is een gezellig dorpje midden in de mooie Achterhoekse natuur in de stedendriehoek van Deventer, Zutphen en Lochem. Laren heeft als andere bekende buurtplaatsen o.a. Holten, Markelo, Vorden, Bathmen, Harfsen en de wat kleinere plaatsen zoals Exel, Klein Dochteren en Groot Dochteren. Laren is uitermate geschikt voor het maken van een ballonvaart en het heeft bezienswaardigheden zoals Landgoed Verwolde met haar Dikke Boom en Kasteel Verwolde, Kasteel Oolde, en uiteraard de vele andere landerijen en landgoederen.

Wij hebben meerdere opstijglocaties in Laren Gld en bepalen op de dag zelf waar we zullen opstijgen. Neem gerust uitzwaaiers mee als u een ballonvlucht in Laren Gld gaat maken!

Voor of na de ballonvaart (Afhankelijk van de verzameltijd) gaat u naar Restaurant Stegeman in het centrum van Laren waar u gaat genieten van een 3 gangen keuze menu.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BAS Ballonvaarten B.V. aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen