Avond zeiltocht

Als geel en rood zich ’s avonds mengen met het blauw van de hemel en de zon zacht zilver strooit over de koppen van het golvende water, is het Markermeer op z’n mooist. De Egberdina vaart dan graag uit om u mee te nemen naar de ondergaande zon die alle beslommeringen met zich meetrekt achter de einder. Verras en verwen uzelf, uw personeel, vrienden of relaties met zo’n pure belevenis.

Voor een avond-zeiltocht met de 'Egberdina stapt u om half acht in de haven van Hoorn aan boord. U wordt verwelkomd met koffie en Westfriese krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning gaan de trossen los en hijsen we samen de zeilen. We zeilen het Markemeer op, waar we de zon langzaam zien ondergaan. De bar is geopend en we serveren drankjes van de Hollandse bar en een borrelgarnituur. Rond half twaalf liggen we weer in de haven en bent u helemaal gereset.

Deze zeiltocht kan je ook aanvullen met een diner.
Hiervoor komt u om half zeven aan boord, en een uur later gaan we op een rustoge plek voor anker voor het diner. U heeft de keuze uit een Barbecue Gouwzee, buffet Kaap Hoorn of het Pasta-buffet.
Kijk hier voor onze mogelijkheden voor eten en drinken aan boord. Na de maaltijd zeilen we tot ca 23:00 uur, waarna u als herboren van boord gaat in de haven van Hoorn.

We rekenen met een basisprijs voor een groep van 17 personen. Kom je met meer mensen dan komt er een bedrag per persoon bij. We maken ook graag een programma op maat, specifiek voor jouw wensen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Zeilschip Egberdina aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen