Archery Tag

Archery Tag is de nieuwste teamsport in Nederland en het wordt nu ook aangeboden in Groningen en Drenthe! Gewapend met een handboog en speciale pijlen (pijlen met een zachte rubberen punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Tag is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Tijdens de wintermaanden wordt dit actieve en originele uitje binnen aangeboden. Op deze manier ben je niet afhankelijk van het weer. Durf jij deze stoere activiteit aan? Na ontvangst in het Pagecentrum worden alle deelnemers meegenomen voor een eerste welkomstwoord van onze instructeur. Hierna wordt er gestart met een aantal oefeningen zodat iedereen de kans krijgt om even te wennen aan de materialen. Al snel krijgen alle deelnemers de smaak te pakken en starten we met het toernooi. Standaard bestaat het toernooi uit een teamstrijd maar in overleg is het ook mogelijk om last man standing te spelen.

Archery Tag is een inspannende activiteit. Uiteraard voel je het wanneer je geraakt wordt maar de pijn is minimaal.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen