Archery Tag + Bubbelbal

Op zoek naar een grensverleggend vrienden of vrijgezellenuitje? Dan is dit wat je zoekt. De spanning van het archery hit gecombineerd met de lol en het plezier van het Bubble voetbal. Het YOLO uitje staat voor een stoer en uitdagend vrijgezellenuitje in Groningen en Drenthe. Samen met je vrienden wordt je uitgedaagd met twee grensverleggende activiteiten: Bubbelbal en archery hit!

Na ontvangst in het Pagecentrum krijgen alle deelnemers eerst de mogelijkheid om zich om te kleden. Heb je de binnen/indoor versie van dit uitje geboekt dan is het verplicht om indoor schoenen te dragen. Voor de buiten/outdoor versie adviseren wij sportieve kleren die vies mogen worden.

Verdeeld in twee groepen van maximaal 8 personen gaan de deelnemers de strijd tegen elkaar aan. Welke groep beschikt over de beste voetbal skills en welke groep over de beste schutters kwaliteiten? Na 2 uur programma wordt de balans opgemaakt.

Wil je dit uitje graag uitbreiden met bijvoorbeeld een verzorgde catering? Geen probleem. Geef je wensen door op het aanvraagformulier en wij sturen je graag een voorstel op maat.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen