All in sportdag

Een leuk en afwisselend uitje op de Kop van Schouwen Duiveland in Zeeland. Een ideaal dagprogramma voor bedrijfsuitstapjes, schooluitjes en teams die alles leuk vinden, maar minder goed kunnen kiezen. Ontspannen teambuilden, samenwerken, individuele actie, fun en competitie; al dit is aanwezig bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events, locatie Molenberg.

Ontvangst en uitleg
U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en heerlijk stuk huisgemaakte appeltaart. De instructeur zal hierna een korte uitleg geven over het programma en de indeling van de dag. Mocht het geheel nog een verassing zijn voor uw collega’s dan zal er niet te veel worden verteld over de activiteiten die gedaan gaan worden.

Activiteiten: Golf, Mountainbiken, Teambuilding
Tijdens het programma worden de volgende activiteiten gedaan:

Golf intro De basisvaardigheden van het golfen worden u aangeleerd door de enthousiaste clubinstructeurs. Iedereen die begint met golfen zal eerst moeten leren om af te slaan en het putten en chippen is erg belangrijk om uiteindelijk de bal in de hole te krijgen.

Fungames
In teamverband zullen er een aantal ludieke onderdelen gedaan worden. Hierbij kunt u denken aan de skippyslang race of het alom bekende touwtrekken. Naast het samenwerken om zo veel mogelijk punten te behalen wordt er vooral veel gelachen.

Boogschieten
Welke collega blijft het coolst en kan ook onder druk de pijl in de roos schieten? Na de uitleg van de instructeur kan iedereen een paar rondjes oefenen, u zult zien de 2e en 3e ronde zullen een stuk beter gaan dan de 1e.
Na het oefenen gaat het echte werk beginnen en zullen de scores worden bijgehouden!
Welke groep kan de concentratie het beste bewaren en schiet de meeste punten bijelkaar?

Gps arrangement
De omgeving van de kop van schouwen is prachtig, om dit te ontdekken zullen de verschillende teams op pad gaan met een gps, er kan als vervoersmiddel gekozen worden voor een mountainbike of een step, maar te voet is ook mogelijk. Afronding
Aan het einde van het programma zal er een prijsuitreiking zijn. Voor het winnende team is er een passende prijs.

Programma indeling
10.00 - 10.30 Ontvangst op locatie Molenberg
10.30 - 12.30 2 activiteiten
12.30 - 13.30 Koffietafel lunch
13.30 - 16.30 2 activiteiten
16.30 - 17.00 afsluiting en prijsuitreiking

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij de Zeeuwse Gasten aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen