Algemene workshop

De workshop begint met een korte kennismaking met zandtechnieken. Deze kennismaking is praktijkgericht; de technieken worden stap voor stap voorgedaan en uitgelegd. Bij elke stap kunt u in tweetallen de technieken uitproberen.

Vervolgens gaat u zelf in groepjes aan de slag. U bespreekt wat u maken wilt en maakt met uw team een compacte zandheuvel die groot genoeg is om het beeld wat u wilt maken uit te snijden. U kunt daarbij gebruik maken van de aanwezige schoppen en (waar nodig) van kleine mallen waarin u het zand nog compacter kunt aanstampen.

Als de zandheuvel klaar is, is er tijd voor een korte pauze. Daarna begint het carven, het uitsnijden van het beeld.
U gebruikt hierbij zogenaamde carving tools, stukken gereedschap die zandartiesten (carvers) gebruiken om hun beelden vorm te geven. Aan het eind van de workshop krijgt elk team de gelegenheid om hun sculptuur aan de anderen te presenteren.

De workshop duurt 2,5 uur. Tijdens de workshop wordt u begeleid door één of meerdere ervaren carvers. Deze geven tips bij het maken van de zandheuvel en bij het carven van het beeld. Ook kunt u bij hen terecht voor vragen.

Sandworks biedt een algemene workshop van 2,5 uur of een workshop samenwerken die een kleine vier uur in beslag neemt. Voor informatie of aanmeldingen, stuur een mail naar info@sandworks.nl of bel 030-6051460. Ook voor informatie over kinderfeestjes kunt u contact opnemen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen