Adventure pakket

Je moet een activiteitendag organiseren voor een grote groep met een beperkt budget. De jaarlijkse spelletjesmiddag met saaie activiteiten is echt geen optie... je wilt graag iets anders. Herkenbare situatie? Pagedal Adventure Park heeft de oplossing. Met het Adventure pakket bieden we de een stoer activiteitenprogramma voor een betaalbare prijs. Een uniek concept!

De opzet
Het Adventure pakket bestaat uit een 3 uur durend activiteitenprogramma in het Adventure Park met 5 verschillende activiteiten per 80 personen. Omdat u voor de eenvoudige activiteiten van dit programma zelf de begeleiding regelt kunnen wij besparen op instructeurskosten. Met het Adventure Pakket slaan we de handen ineen zodat we samen met u een top activiteitenprogramma aanbieden voor een scherp tarief.

Hoe werkt het?
Met het Adventure pakket verzorgen wij een activiteitenprogramma samen met een aantal begeleiders van de klant. Dat betekent dat wij onze locatie ter beschikking stellen, de organisatie op ons nemen, materialen regelen en voor een aantal activiteiten ook de instructeurs. Voor het begeleiden van een aantal laagdrempelige sport&spel activiteiten vragen we aan de klant om begeleiders te regelen.

Het Adventure pakket is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Het verschil tussen de verschillende varianten zit hem in het aantal activiteiten die wij zelf en het aantal activiteiten die de klant gaat begeleiden. Bij de small variant begeleiden wij per 80 deelnemers 1 adventure activiteit en de klant 4 sport&spel activiteiten , bij de medium variant begeleiden wij per 80 deelnemers 2 adventure activiteiten en de klant 3 sport&spel activiteiten, en bij de large variant begeleiden wij per 80 deelnemers 3 adventure activiteiten en de klant 2 sport&spel activiteiten. De samenstelling van de activiteiten gebeurt in overleg.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen