Adventure by night

Het Adventure by night programma is een origineel activiteitenprogramma na zonsondergang. Verschillende uitdagende activiteiten gecombineerd met een gezellige sfeer maken zorgen voor een onvergetelijke avond. De samenstelling van het programma bestaat uit de activiteiten lasergame by night, archery hit of boogschieten, kratklimmen en tokkelen. Tussen de activiteiten door kan er gezellig bij het kampvuur gezeten worden.

Verdeeld in groepen van maximaal 8 personen spelen de deelnemers de activiteiten tegen andere groepen. Aan de groep die de meeste activiteiten gewonnen heeft wordt er aan het eind van het programma nog een leuke prijs uitgereikt.

Het Adventure by night programma is een populaire activiteit en wordt vaak geboekt in de wintermaanden. Het arrangement is zeer geschikt als bedrijfsuitje met collega's of een een gezellig groepsuitje.

Het Adventure Park ligt in Stadskanaal op de grens van Groningen en Drenthe, op een half uurtje rijden vanaf Groningen, Asen, Emmen en Delfzijl.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen