Adrenaline Special

Samen met je vrienden kom je 3 uitdagende activiteiten doen: paintballen, driften en stuntrijden. Oftewel een dag vol actie, snelheid, avontuur, plezier en natuurlijk adrenaline! Deze combideal is ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Heb jij ook zin in een echte mannendag vol actie en spanning, boek dan nu de Adrenaline Special bij Traffic Control!

Programma
Na ontvangst op onze locatie allereerst ga je naar het parcours en daar zal onze instructeur je een korte instructie geven. Je begint met een zeer intensieve en spannende activiteit: driften. Op onze speciale driftbaan vlieg je van de ene naar de andere bocht. Vervolgens stap je in een andere auto om te gaan stuntrijden. Deze activiteit zit vol met leuke en hilarische momenten! Daarna stap je uit de auto en ga je letterlijk het veld in om een potje te schieten met je paintballgeweer. Lukt het jou en je team om de vlag te veroveren?

Inhoud arrangement Adrenaline Special (3 uur)
– Paintball met onbeperkt kogels 1 uur
– Driften 1 uur
– Stuntrijden 1 uur

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Traffic Control / Fundustry.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen