Action Pack

Door een combinatie van quad rijden, driften en de escape room heb je een dag vol met actie! Onze ervaren instructeur zal je begeleiden tijdens deze activiteiten. Allereerst maak je een ritje op de quad over ons speciale parcours. Daarna zul je de drift baan op gaan om een stevig potje te gaan driften. Als laatste zul je moeten ontsnappen uit de escape room, je krijgt een uur de tijd! Action pack is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Het is ook ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Zin een flinke dosis actie?

Programma
Na ontvangst op een van onze locaties gaan we direct van start met de actie. Samen met een van onze instructeurs ga je richting het parcours. Na een korte instructie stap je op de quad en ga je de strijd aan met je vrienden/familie of collega’s. Heb je gewonnen? dan is het tijd om de driftbaan op te gaan en vol gas te gaan driften. Laat je drift kunsten zien en houd je auto onder controle.Tot slot sluiten we af met een hersenkraker, onze speciale escape room. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen?

Inhoud arrangement Action Pack (3 UUR)
– Escaperoom “car edition” 1 uur
– Driften 1 uur
– Quad rijden 1 uur
– Begeleiding
– Groepsfoto

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Traffic Control / Fundustry.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen