Actief Doe bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar de juiste locatie om een uitje voor uw teamuitje of bedrijfsuitje te organiseren? Bij Peelexpress groepsactiviteiten hebben wij diverse middag- en dagvullende programma's die uw bedrijfsuitje tot een geslaagd uitstapje maken!Onze bedrijfsuitjes en teamuitjes zijn ruim opgezet en vrij in deelbaar, om u een idee te geven van een dag- of middag vullend programma zijn een aantal voorbeeld arrangementen opgesteld die allen plaats vinden in de mooie natuurrijke omgeving van het Brabantse en Limburgse peelgebied.

Leuk voor ieder familiefeest, personeels uitstapje, bedrijfsuitje vriendenweekendje, vrijgezellenfeest, kinderfeest, seniorenuitstapje, of als u iets anders te vieren heeft!

Tijdens het middagprogramma van het Doe bedrijfsuitje volgt u een programma dat uitermate geschikt is voor jong én oud. U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met vlaai waarna u op een ontspannen manier aan de slag gaat met een tweetal laagdrempelige activiteiten.
Allereerst wordt er een fotozoektocht gedaan. Per familiefiets legt u een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten.
Na een korte pauze inclusief een consumptie wordt er gestart met activiteit 2: Boerenmidgetgolf.

Boeruh-wei-goluf is midgetgolf op zijn ‘boerenfluitjes’. De activiteit vindt dus niet plaats in een wei met koeien zoals het gebruikelijke ‘boerengolf’, maar op een heuse 17 holes midgetgolfbaan. In het weiland met lang gras zijn paden gemaaid met daarop aansluitend de holes.
Op de baan bevinden zich boerenwerktuigen en andere agrarisch gerelateerde objecten die als obstakel dienen. Het parcours dient in zo min mogelijk aantal slagen afgelegd te worden.

Ook voor minder valide personen is er mogelijkheid om aan deze activiteiten deel te nemen. Wij hebben beschikking over een aanhangwagen waarop een rolstoeler geplaatst kan worden zodat ook zij aan de fototocht kunnen deelnemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Verzamelen in "de Peelschuur" voor koffie/thee/fris met vlaai.

13.30 Met de Peeltrappers een fotozoektocht langs een door ons uitgezette route afleggen.

15.00 Terug op het terrein van Peelexpress groepsactiviteiten voor pauze.

15.30 Partij Boerenmidgetgolf.

17.00 Start barbeque all-inclusive met onbeperkt eten en drinken.

20.00 Slot bedrijfsuitje.

Kosten voor het Doe bedrijfsuitje all-inclusive bedragen €55,- p.p.
In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten, een consumptie in de pauze en onbeperkt eten + drinken tijdens het barbecuebuffet inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Peelexpress groepsactiviteiten aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen