Abseilen en rotsklimmen

Op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje? Wat denkt u van Texel? Een prachtige omgeving met strand, zee, bos, karakteristieke dorpjes en heel veel leuke activiteiten om uit te kiezen! De mogelijkheden zijn ongekend, van rustig tot (in)spannend, van eenvoudig tot luxe. Op Texel ervaart u dat bijzondere eilandgevoel!

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten

De Krim | Texel organiseert al vele jaren bedrijfsuitjes van 20 tot ruim 500 personen, zowel dagprogramma’s als bedrijfsuitjes van meerdere dagen.
Door de ruime keuze aan accommodaties, groepsactiviteiten en horeca-mogelijkheden wordt elk bedrijfsuitje gegarandeerd een succes!

Brandingkajakken en raften

Op zoek naar een avontuurlijke activiteit op zee? Dan is brandingkajakken en raften wat u zoekt! Onder begeleiding van een instructeur ervaart u de kracht en snelheid van de golven op Texel. Tijdens de twee uur durende activiteit gaat u in een 1-persoonskajak en een 10-persoonsraft de zee op.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Vakantiepark De Krim aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen