Aboriginal painting

Deze workshop Aboriginal painting in Scheveningen staat in het teken van Australië. Aboriginal painting, ook wel dot painting of schilderen in stippen genoemd, is de traditionele teken en schildertechniek van de Australische Aborigines. Tijdens deze workshop gaat u net als de Aborigines verven met kwasten, stokjes en satéprikkers.

Dotpainting aan het strand
U wordt ontvangen aan het strand van Scheveningen. Op de tafels staan alle materialen voor u klaar en er liggen genoeg voorbeelden van dot painting om inspiratie op te doen.

Naast een bonte verzameling verf, houten stokjes en prikkers wordt er ook gewerkt met wattenstaafjes. Tijdens de workshop wordt u begeleidt door een enthousiast kunstenaar. Zij brainstormt graag met u mee en assisteert als u “vastloopt”.

Aboriginal painting wordt gebruikt om een verhaal te vertellen. Tijdens deze workshop vertelt u uw eigen verhaal. U kunt ervoor kiezen om individueel een kunstwerk te maken. Maar u ook als groep (met kleine doeken) één groot kunstwerk te maken. Samenwerken is hierbij een must en bevordert de teambuilding van uw groep.

De doeken mag u uiteraard aan het eind van de workshop mee naar huis nemen. Of u kunt ze bij uw bedrijf samenvoegen tot één groot kunstwerk. Leuk voor het opfrissen van een kantoor of bedrijfsruimte.

Wat u ook kiest, het eindresultaat van deze workshop is een typisch Aboriginal kunstwerk met uitbundige kleuren, patronen en vormen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen