A Drive for Events

Motivatie, verwennerij of teambuilding? Het team van Slotemakers werkt voor u en het succes van uw bedrijf. In overleg kunt u uw bedrijfsevenement op maat laten organiseren. Een slipcursus bedrijfsuitje is een garantie voor plezier! Dit met als achterliggende reden om uw bedrijfsevenement zo leuk en zinvol als mogelijk te hosten. Fascinerende en emotionele incentive gebeurtenissen in een professionele omgeving, dat is de korte omschrijving van een evenement bij Slotemakers Antislipschool.

Voor de indeling van uw bedrijfsevenement bij Slotemakers Antislipschool heeft u de keuze uit de onderstaande onderdelen. U kunt 3 of 4 onderdelen selecteren voor een halve dag cursus. Voor een gehele dag cursus dient u 5 onderdelen te selecteren.

UitwijkenUitwijken
Bij deze oefening is het de bedoeling dat de bestuurder een obstakel op een glad wegdek ontwijkt. Een gladde coating op de baan, profielloze banden en ingrepen van onze instructeurs zorgen ervoor dat de auto in een slip terecht komt. Zo wordt uw gasten bijgebracht hoe een obstakel ontweken moet worden en de auto vervolgens weer 'op het rechte pad' gekregen moet worden.

Remmen slipcursus remmen
Het lijkt zo makkelijk... maar om een auto middels een noodstop veilig tot stilstand te kunnen brengen komt heel wat kijken! Daarom leren we u bij deze oefening hoe u een auto zo snel mogelijk op een veilige manier tot stilstand krijgt.

Gladde cirkel Gladde cirkel
Absolute wagenbeheersing, dát is waar het om draait op de gladde cirkel, waar voor- en achterwielslips nagebootst worden. Eigenlijk gaat het hier om een bocht die nooit ophoudt.

Driftoefeningen Driften, driftoefeningen
Extra spektakel gewenst? Voeg dan driftoefeningen aan het programma toe. Hierbij leren uw gasten te driften en hoe 180- en 360-gradenslips moeten worden gemaakt. Ideaal voor de echte racer(s)!

Grote Slalom Grote slalom
Ook de slalom voegt een competitief element toe aan uw bedrijfsevenement. Bij de slalom moet de bestuurder zo snel mogelijk over een parcours sturen. Degene met de snelste tijd en de minste omgevallen pionnen, wint.

ABS UitwijkenABS Uitwijken
U leert hoe u al remmend obstakels kunt ontwijken en de auto gecontroleerd tot stilstand brengt. (En u merkt ook wat er gebeurt als dat niet lukt.) Dit alles gebeurt op nat asfalt.

Emergency StopEmergency Stop
Na afloop van deze oefening kunt u de auto veiliger en sneller tot stilstand brengen, ook bij een noodstop. Ervaar bij verschillende snelheden wat ABS betekent voor de remweg van uw auto.

Remmen - Uitwijken - RemmenRemmen en uitwijken
Deze combinatie oefening is een van de meest voorkomende gevaarlijke situaties in het verkeer. Wij leren u dit veilig op te lossen!


Emergency Lane ChangeEmergency Lane Change
U leert uw auto veilig en snel van rijbaan te wisselen en tot stilstand te brengen. U voert deze oefening uit op nat asfalt. Nog moeilijker!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Slotemakers Anti-Slipschool aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen