7 Missions

7 Missions is de ultieme uitdaging waarbij teams van vijf personen 7 missies moeten uitvoeren. Daarbij draait het niet om kracht en snelheid maar om slimheid, samenwerking, lef en inventiviteit. Het team dat de missies het best weet te volbrengen en de meeste valkuilen weet te ontwijken, wint het spel. Mede door de vele verrassende elementen is 7 Missions de beste citygame van Nederland.

Elk team moet zeven missies uitvoeren. Het goed uitvoeren van een missie levert punten op. Na elke missie belt het team met een contactpersoon van 7 Missions voor de volgende opdracht.

The Map
De teams gaan op pad met een geheimzinnige kaart. Pijlen en nummers wijzen de weg. Maar het volgen van de route is niet eenvoudig.

MicroClues
De deelnemers moeten een aantal intrigerende raadsels en puzzels oplossen voor ze op zoek kunnen naar een listig verborgen kokertje.

Sector 77
Sector 77 is een ultrageheime 7 Missions locatie. De opdracht is deze sector te vinden en bewijs te leveren voor de dapperheid van het team.

SnapShots
De teams gaan in de stad op zoek maar 7 mysterieuze objecten die ooit door agenten van 7 Missions in de stad zijn gefotografeerd.

Encrypted
Encrypted begint met een geheimzinnige boodschap die eerst ontcijferd moet worden. De aanwijzing leidt naar de volgende code, maar hoe decodeer je die nu weer?

Code 7
De teams moeten zoveel mogelijk verborgen logocodes zien te ontdekken. Elke goede code levert punten op, maar elke foute... Deze missie begint bij aanvang van het spel en stopt pas als het spel eindigt.

Mr. X
De teams moeten in contact proberen te komen met agenten van 7 Missions. Maar wie zijn dat en hoe ontdek je ze? Ook deze missie begint bij aanvang van het spel en stopt als het spel eindigt.

Bonusopdrachten
Naast de zeven missies kunnen de teams bonuspunten scoren. Door de bonusopdrachten wordt 7 Missions nog dynamischer.

The end
Na afloop van het spel gaan de teams naar de returnlocatie. Hier horen de deelnemers wat ze goed hebben gedaan, maar ook in welke valkuilen ze zijn gestapt. 7 Missions zit namelijk vol met dubbele bodems. En dan is het moment daar waar iedereen op heeft gewacht: de winnaars van 7 Missions worden bekend gemaakt en gehuldigd. Voor hen is er een prachtige prijs. Maar ook de overige deelnemers hoeven niet te treuren. Zij krijgen een mooi aandenken aan 7 Missions.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij JaTi - bedrijfsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen