06-City Task

Geen geld, geen sleutels, geen Smartphone! Dat maakt het uitvoeren van de uitdagende opdrachten ineens een stuk lastiger. Lukt het jullie team om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en daarmee zoveel mogelijk punten te verdienen?

Wat kunt je verwachten?
Tijdens de 06-City Task gaan de teams, compleet platzak, de strijd tegen elkaar aan. Het enige dat de teams meekrijgen is een camera en een ‘ouderwedse’ mobiele telefoon om te communiceren met de spelleider, welke de teams leuke en uitdagende opdrachten zal geven. Ga met jullie hele team op de foto in een politieauto of maak een proefrit in een gloednieuwe Porsche! Krijgt jouw team het voor elkaar?

- Persoonlijk contact
- Hilariteit
- Back to Basic
- Foto’s achteraf van het bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?
Na ontvangst wordt de groep opgesplitst in teams en gaan zij op pad de stad in. Het doel is om zoveel mogelijk punten te halen door middel van het volbrengen van leuke, bijzondere opdrachten. Voordat de borrel of het diner kan beginnen, zullen de teams de bewijsmaterialen voor het behalen van de opdrachten moeten tonen en worden de punten bij elkaar opgeteld. Welk team kon het beste uit de voeten zonder smartphone en geld?

De 06-City Task is een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Waar kan dit programma plaatsvinden?
Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt je graag voor aan haar Top-locaties.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij EvenementenBrigade aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen