Adverteren

Uitjespagina.nl streeft ernaar om het grootste online platform voor uitjes van Nederland te zijn.

Een bedrijfspagina is gratis.

Het aanmaken van een eigen unieke bedrijfspagina met eigen teksten, adres- en contactgegevens, URL en foto is geheel gratis. Bezoekers kunnen uw bedrijfsgegevens online vinden en deze online opslaan. Met behulp van reviews kunnen bezoekers aan elkaar laten weten welke ervaring zij met uw bedrijf hebben opgedaan. Reviews worden onder uw vermelding getoond. Bezoekers hebben hier tevens de mogelijkheid om direct contact met u op te nemen.
Na aanmelden ontvangt u 60 credits gratis. Deze kunt u inzetten om een arrangement aan uw bedrijfsgegevens te koppelen. Lees onderstaand meer over de mogelijkheden.

Arrangementen

Wilt u specifiek gevonden worden voor de arrangementen die u aanbiedt? Bezoekers van onze website zijn vaak concreet op zoek naar een bepaald type uitje of naar de mogelijkheden in een bepaalde omgeving. De zoekmachine op onze hoofdpagina geeft hen een perfecte mogelijkheid om voor ieder gezelschap een leuk uitje te vinden.
Als organisator kunt u arrangementen koppelen aan uw bedrijfspagina. Hiermee laat u zien welke activiteiten u aanbiedt. Het invoeren van deze gegevens helpt bezoekers bij het vinden van een geschikt uitje.

We hebben drie verschillende advertentiemogelijkheden. Voor ieder arrangement kunt u zelf kiezen welk pakket het best bij uw bedrijf past.

Door het aanschaffen van credits, krijgt u tevens de mogelijkheid uw bedrijfspagina verder uit te breiden. Zo kunt u uw social media-kanalen, extra foto’s en een YouTube-filmpje toevoegen.


Basis

Luxe

Premium

Arrangementenpagina

Naam
Introductietekst
Omschrijving
Aantal foto's 1 10 Onbeperkt
YouTube-filmpje

Lijstweergave

Introductietekst
Vermelding prijzen
Vermelding groepsgrootte
Vermelding tijdsduur
'Tip-notering'

Vindbaarheid zoekmachine

Aantal activiteiten 1 2 3
Aantal type gezelschappen 1 2 3
Altijd hoog in zoekresultaten
Maak vermelding Maak vermelding Maak vermelding Maak vermelding

Evenement
Organiseert u evenementen en wilt u deze onder de aandacht brengen van een groot publiek? De evenementenagenda is een gratis platform voor iedere georganiseerde gebeurtenis, (openlucht-)manifestatie, (thema-)dag of week in Nederland. De evenementen worden per provincie op datum getoond in onze agenda. De gegevens die u hier invoert, worden tevens gekoppeld aan uw bedrijfspagina.

Nieuwsbrief
Heeft u één of meerdere arrangementen aangemeld? Kies dan voor extra bekendheid, door te adverteren in onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ons ruime adressenbestand van organisatoren en geïnteresseerden, doet vervolgens het werk voor u.

Hoe werkt het?

Volg deze stappen:
  1. Maak hier een (basis)account met uw bedrijfsprofiel aan.
  2. Log in met uw account-gegevens.
  3. Voeg extra informatie en bedrijfsgegevens toe, om de vindbaarheid te vergroten.
  4. Koppel één of meerdere arrangementen aan uw bedrijfspagina.
  5. Gefeliciteerd, uw arrangementen worden online getoond!

Onze bezoekers waarderen de volgende vermeldingen het meest: