Bedrijfsuitjes Nederland NL  |  Bedrijfsuitjes Belgie BE Een overzicht van bedrijfsuitjes, teambuilding, groepsuitjes, activiteiten, arrangementen, workshops en coaching

8.7Full swing arrangement

Culinaire, culturele en sportieve bedrijfsuitjes in het Land van de Hilver. Een samenwerking van 100 bedrijven zorgen voor een unieke aanbod. Stel zelf uw prgramma samen en print uw offerte uit.

Uw gastheren: Landal Duc de Brabant en Hampshire hotel Auberge De Hilver. Zij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van uw programma, voor de culinaire verwennerij en eventueel een comfortabele overnachting. De keuze is reuze!
.
Een greep uit de vele Workshops: Een outdoor-kookworkshop in een indianentent of op een biologische boerderij of kookstudio, schilderen, graffitti spuiten, golfclinics, bonbons maken, sieraden maken, BH's pimpen, boetseren, karikatuur tekenen, kaas maken, kaarsen maken. .
Boerderij-uitjes: Koe knuffelen, biggetjes knuffelen, bezoek aan een palingkwekerij of een kaasboerderij. Excursies Op bezoek bij een brouwerij, een trappistenklooster, een molen, een likeurmuseum, een doktersmuseum, een escargot-farm
.
Tochtjes door het Land van de Hilver: Tocht per TukTuk, solex, fietstrein, kano, tandem, puzzeltocht per fiets, eendje. WC-potracen, badkuipracen, boogschieten, boerengolf, tractorhuifkar.
.
Outdoor activiteiten: Klimmen, toggelen, abseilen, high rope parcours, quad rijden, buggy rijden, frisbee golf, GPS tochten.
.
Culinaire verwennerij: Picknicken per huifkar, lunchen in een kerktoren, walking diner, high tea, barbecue, streekgerechtendiner, lunchpakketje, gourmet, buffet.

En nog HEEL VEEL MEER.......
.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, Of kom langs op onze site of op onze locatie!


Bekijk kaart   Stuur door   Bewaar uitje


Recensies:

door Klaas Boogaarts op 26-03-2015
Super leuk! Aanrader

door Ministerie van Defensie op 05-10-2011
Ontzettend leuke en afwisselende dag gehad, de organisatie zat goed in elkaar. Heerlijke barbecue

door ID College op 05-10-2011
Ik ben een dagje uit geweest met mijn collega’s naar Brabant. Het was heel goed georganiseerd, het eten was voortreffelijk, er is met iedereen rekening gehouden ( rolstoel, vegetarisch eten, het weer, de tijd), de stemming was prima, het personeel erg vriendelijk en flexibel, kortom het was een SUPERDAG.

Schrijf ook een recensie.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen